bmw

Dagordning och innehåll för Content and Apps for Automotive 2014-evenemanget i München

bmw

Du kanske kom ihåg att vi för en dryg månad sedan pratade om de nya teknikerna som gradvis dyker upp integrerade i fordonsvärlden och markerar verktyg som Ford Sync AppLink för att utföra röstkontroller från bilen eller BMW Connected Drive, för att ansluta till Twitter, Yelp och Facebook från bilen.

Dessa och många fler kommer att vara de verktyg och applikationer som kommer att visas för oss vid Content and Apps for Automotive 2014-evenemanget i München. Evenemanget, som kommer att hållas den 8 och 9 april på Kempinsky Hotel i München, kommer att vara värd för mer än 250 yrkesverksamma inom branschen (Ford, Volvo, Toyota, ERTICO, Kia, Trip Advisor och många fler) som kommer att vara De kommer att utforska och analysera tillsammans de möjliga fördelarna som ett tekniskt system integrerat i fordonet kan generera.

Konferensens grundläggande tema är alltså hur man utvecklar trådlösa applikationer och teknologier för bilen i syfte att tjäna pengar. Det kommer att diskuteras av Jaguar, Land Rover och Volvo där möjligheterna kommer att utforskas för att integrera relevant innehåll i våra bilar och utveckla lämpliga affärsmodeller för det, bland många andra ämnen som kommer att diskuteras i de olika debatterna och konferenserna.

För närvarande kommer Content and Apps for Automotive 2014 att vara den största bilinnehållsfokuserade konferensen i Europa. Om du vill komma åt hela innehållet, den detaljerade dagordningen och informera dig själv om vem som kommer att vara huvudtalare kan du göra det på den här länken.