Cykler, ett utmärkt sätt att få våra kunders åsikter på webben

cykler

När vi skapar en ny webbplats och skickar prototypen till vår klient får vi vanligtvis ett dokument med flera inspelningar som visar de ändringar som måste göras, men det är inte det bästa sättet att få feedback, och på cycleshq.com visar de varför.

Det är en plattform specialiserad på att samla in lokala åsikter på en webbplats. Den person som ansvarar för design och programmering måste inkludera ett skript i koden på webbsidan som skickar klienten, och den senare kommer att se möjligheten att lägga till kommentarer i vilket område de vill utan att behöva skapa konton eller skicka e-postmeddelanden av något slag. .

Systemet, gratis för dem som vill hantera ett enda projekt, gör det möjligt för en webbplats som utvecklas, som redan har publicerats på Internet, att få feedbackfunktioner som är lätta för alla att använda, eftersom användaren bara behöver välja regionen med musen och starta en diskussion där. Webbansvarig kommer att se alla kommentarer som lämnats på den exakta platsen som förändringen behöver och vara möjlig att svara på dem direkt utan att använda parallella kommunikationskanaler.

Här spelar jag det i en video på mindre än en minut:

Det är inte första gången vi ser återkopplingsplattformar baserade på kommentarer på plats, men det är det enklaste eftersom det inte kräver registrering av klienten, ett steg som ofta gör projektet omöjligt.