CV Indeed ansluter kandidater och arbetsgivare för att fylla lediga platser

CV faktiskt

Med tanke på den ekonomiska situationen där vi befinner oss ökar möjligheterna för alla arbetsgivare att få tillgång till det och att ha vårt eget CV uppdaterat och tillgängligt via Internet, och därför ökar möjligheterna för oss att kallas till en ledig tjänst i ditt eget företag .

I denna bemärkelse, för mer än en månad sedan att Indeed förde sin tjänst Faktiskt CV Spanien och fem andra länder, som fungerar som en kontaktpunkt mellan jobbkandidater och arbetsgivare som söker de lämpligaste kandidaterna för sina lediga tjänster.

På kandidatsidan finns det möjlighet att visa sin yrkeskunskap och färdigheter utan att behöva offentliggöra deras kontaktuppgifter förrän de bestämmer sig för att svara på budskapet från de arbetsgivare som är intresserade av deras profiler.

Och hur har arbetsgivare fått tillgång till kandidaternas profiler? För det första för att det är en gratis tjänst som inte kräver abonnemang, och sedan för att de har en serie filter och egenskaper som de kan skapa för att förfina sökningar. De har också möjlighet att spara sökningar och ta emot e-postvarningar när de hittar rätt CV för det de letar efter.

På detta sätt hjälper CV Indeed till att sätta kandidater och arbetsgivare i kontakt, mer i dessa tider.

Länk: Faktiskt CV