Curvilux, ett smart nattduksbord som letar efter finansiering på Indiegogo

curvilux mesita de noche smart

Och eftersom det finns kylskåp, spisar, dammsugare och många hushållsartiklar som redan har blivit smarta, varför inte göra samma sak med nattduksbordet som följer oss dagligen? Vad sägs om ridning USB-portar, en trådlös telefonladdare, en högtalare, LED-lampor, Bluetooth-anslutning, anpassade färger och till och med NFC för att synkronisera med vår smartphone.

Bröderna Morelli, ett par unga argentinska företagare, har funderat över det länge och nu presenterar de oss för Curvilux, en elegant nattduksbord utrustad med kommunikationsverktyg, samma som nämnts i föregående stycke, som kommer att försöka berika början och slutet på varenda dag. Det är ett redan funktionellt projekt som når det sista steget före dess massproduktion och som av samma anledning söker tillräcklig finansiering från Indiegogo.

Det innovativa konceptet Curvilux gör det möjligt att ladda våra mobila enheter utan att vrida tusen gånger för att leta efter sina respektive nätadaptrar eller sträcka sina kablar tills de inte längre kan, det låter dig njuta av musiken på vår mobil med hög volym tack vare dess inbyggda högtalare att Den fungerar bara genom att ansluta den via Bluetooth-genom att möjliggöra anslutningen även via NFC-, den lyser intelligent upp vårt rum med sina LED-paneler mycket väl placerade – att läsa på natten för att ens sluta gå på toaletten utan att störa andra genom att sätta på det konventionella ljuset och inkluderar även lådor med en bekväm design som gör att de snäpps fast.

Videon visar hur futuristiskt den ser ut i sitt benlösa läge som ingår i sin låda men kan tas bort om så önskas av användaren:

När det gäller priset, eftersom det är en kampanj i Indiegogo, finns det flera supportpaket som inkluderar från merchandising (T-shirts, klistermärken, en laddare trådlösetc.) till anpassade nattduksenheter. I allmänhet är kostnaden cirka 200 dollar och de första enheterna planeras levereras i september i år. Förresten, dess sidopaneler finns i tre olika färger och dess LED-lampor i sju ms.

Mer information: Curvilux-sidan på Indiegogo