CourseBuffet, sökmotor och jämförare av kurser i Coursera, EdX, Udacity och andra

coursebuffet buscador de cursos

Kvalitet, täckning, nytta och variation är några av de bästa funktionerna i de kostnadsfria och massiva onlinekurser som har dykt upp på Coursera, EdX, Udacity och andra plattformar, som ett lysande alternativ till konservativa utbildningsmodeller. Eftersom de har blivit så populära de senaste åren har vi turen att redan ha tusentals av dem.

Och eftersom det redan finns tusentals av dem och flera plattformar där de publiceras för att underlätta deras åtkomst, är sökprocessen något komplicerad och det behövs extra verktyg för att filtrera dem på ett sådant sätt att vi kan hitta det som passar bäst för vår smak och behov och registrera dig direkt. Ett av dessa verktyg är CourseBuffet, en sökmotor och en online-kursjämförare.

CourseBuffet indexerar hundratals onlinekurser som publiceras på plattformar som Coursera och erbjuds av Harvard, Princeton, Stanford, MIT och andra prestigefyllda universitet på ett sådant sätt att knappt ett nyckelord behövs för att söka bland dem alla samtidigt. Till exempel när du söker efter kurser i statistik (statistik), visa ungefär följande, dussintals relaterade resultat, de mest liknande i titeln är de första som visas, följt av de från liknande områden, i detta fall kurserna Sannolikhet, Dataanalys och Vetenskaplig databehandling.

På vänster sida av resultaten visas fler filter (efter ämne, universitet, nivå och plattform) för att förfina sökningen ytterligare, och i det övre avsnittet finns det ett par knappar för att ändra hur resultaten visas. Subtrahera spara favoriter med knappen Spara kurs eller helt enkelt registrera dig på en av dem från dess officiella sida genom att klicka på Gå till kursen.

Länk: CourseBuffet