Course Builder gör det nu lättare att hantera onlinekurser genom att segmentera innehållet

kursbyggare

Googles team tillkännagav en ny uppdatering för Course Builder och lade till nya funktioner som hjälper lärare att anpassa programmet för sina online-kurser.

En av de första nya funktionerna att notera är att det finns en ny design på kurssökarsidan, som gör att eleverna kan använda en serie filter för att hitta den de letar efter, som vi ser på bilden:

Men en av de viktigaste uppdateringarna är att det finns nya kontroller som gör att vi kan organisera hur vi vill att eleverna ska se innehållet.

Det är nu möjligt att definiera grupper av studenter och anpassa kontrollerna så att vissa moduler är synliga för vissa och inte för andra, beroende på målet.

inlärningsprogrammet.

Till exempel kan vi konfigurera dessa kontroller så att en viss klass ser de första enheterna i en kurs, medan en annan mer avancerad klass får åtkomst till de senare enheterna.

Eller att endast vissa studenter kan granska innehållet i en viss kurs.

Vi kan också tillämpa en annan dynamik för att justera tillgängligheten på innehåll: vi kan programmera att en viss tid eller dag, en ny lektion låses upp automatiskt, enligt dessa instruktioner.

På detta sätt kommer instruktörer att kunna automatisera några av funktionerna och spendera tid på viktigare aspekter av de kurser de erbjuder.

En serie intressanta funktioner som i allt högre grad förbättrar detta kostnadsfria verktyg för att skapa kurser, vilket föreslås av Google.