CottonTracks, skapa genvägar till dina mest besökta webbsidor

bomullsspår

Vi letar alltid efter det bästa sättet att organisera våra favoriter i vår webbläsare: vi skapar mappar, undermappar och försöker ha allt ordnat så att vi alltid har enkel åtkomst till vårt favoritmaterial på webben.

Något som hjälper oss att hålla våra favoritsidor inom räckhåll när vi navigerar kommer att vara tillägget CottonTracks, som mer än är en förlängning för Chrome för att organisera favoriter är ett verktyg som analyserar vår besökshistorik för att rekommendera sidor utifrån vad vi besöker. Åtgärden är enkel och utan mycket hemlighet: när vi har tillägget installerat visas en C-formad ikon bredvid navigeringsfältet, vilket hjälper oss att klicka på det när vi vill visa sidorna senast eller mest besökta. Slutligen information som kommer att visas för oss som en lista. Om vi ​​vill gå tillbaka till den ursprungligen besökta sidan behöver vi bara klicka på Gå tillbaka till sidan.

Tillägget är i beta och kanske hittar vi några buggar, men det fungerar bra. Du kan installera Cotton Tracks som en tillägg i den här länken till Google Chrome Store.