Congregate – välj bästa möjliga datum för att fira ett evenemang

Congregate - välj bästa möjliga datum för att fira ett evenemang

Människor har våra egna planer, uppgifter och andra omständigheter att genomföra vid ett visst datum, för att komma överens om firandet av ett evenemang, vi måste hitta de datum som bäst passar oss bäst. Nackdelen är att vi normalt använder e-post för att bestämma datum, vilket är ansamlingen av många meddelanden.

Congregar är ett enkelt och användbart verktyg som låter oss skapa enkäter för att kollektivt hitta bästa möjliga datum för firandet av varje evenemang. För detta behöver vi inte registrera oss, bara ange våra namn och e-postadresser om vi är sammankallare, och bland andra alternativ, lägg till de möjliga datum som gästerna måste rösta.

Vi kommer att få en webbadress för att vara den som vi kommer att tillhandahålla våra gäster med de rutter vi vill ha, så att det är de som anger de datum då de kan vara tillgängliga. Vi har också vår egen URL för att hantera undersökningen. Slutligen kommer vi som sammankallare att stänga undersökningarna som fastställer deras slutdatum, även om vi när som helst kan öppna dem igen vid behov.

Congregar finns på flera språk, inklusive spanska, och har erbjudit sina tjänster under en tid.

Länk: Congregate | Går: Överklagande