Confide, chatten med privata meddelanden som förstörs når Windows och Mac

captura-134

Anförtro är en välkänd applikation för Android och iOS som tillåter kommunikation med meddelanden som automatiskt förstörs efter läsning.

På mobilen såväl som på Apple Watch, tryck bara på svarsknappen för att få det ursprungliga meddelandet att försvinna. När vi läser texten kommer vi faktiskt att se hur orden visas eller försvinner beroende på mängden innehåll vi har på skärmen, eftersom den bara kan visa ett begränsat antal ord samtidigt.

Dessa funktioner, som har fångat så mycket uppmärksamhet på mobila enheter, når nu datorn utan kostnad, tillgänglig nu på getconfide.com.

Den stora skillnaden är att i Windows eller Mac försvinner meddelandet bara när svaret har skickats, inte när vi klickar på knappen. Annars är operationen ganska lika.

Den innehåller också en funktion som förhindrar att skärmdumpar tas. I själva verket, om vi försöker, kommer vi att se att innehållet verkar grått eller svart, även om det alltid är möjligt att ta ett fotografi med en annan enhet, förstås. Hur som helst ökar det integriteten för både bilagor och traditionella meddelanden, varför det kan vara ganska populärt på skrivbordet.