Conceptboard, teamworkverktyget, integreras med Dropbox

konceptbord

Vi har pratat om Conceptboard vid flera tillfällen sedan det skapades för mer än fem år sedan. Det är ett verktyg som låter dig samarbeta på distans så att projekt går ur papperet och blir verklighet, ett projekt utformat för att underlätta uppgiftshantering, feedback, anteckningar om kreativt arbete, kommunikation i realtid … Målet är att erbjuda en virtuell whiteboard från som olika personer kan kommentera grafiska filer och arbeten, inklusive kommentarer inom specifika områden och distribuera materialet på ett klassificerat sätt.

Nu tillkännager de integrationen med Dropbox, så allt vi har i Dropbox kan omedelbart laddas upp till vår Conceptboard-panel utan att behöva ha lokala kopior.

På så sätt är det möjligt att arbeta från tåget på våra nya mönster, spara dem i vår dropbox och ladda upp dem till teamets arbetspanel från vilken annan enhet som helst, vilket underlättar distribution av innehåll och eliminerar behovet av lokal lagring.

Conceptboard har en gratis plan för icke-kommersiella projekt. Annars är det ingen billig lösning, prisplanen börjar från 20 dollar i månaden och kan nå mer än 6 000, men de har lyckats behålla många kunder under alla dessa år tack vare en bra frekvens av ständiga uppdateringar.