ComfyLight, smart glödlampa som simulerar närvaron av medlemmar i hemmet när de inte är det

Comfylight

Så snart vi undersöker online kan vi hitta andra LED-lampor än de vi brukar ha i våra hem. Uppenbarligen kommer vi inom de här glödlamporna att hitta de som ingår i sektorn Internet of Things, som Philips Hue-ledda glödlampor.

Det smarta ljussystemet som företaget ComfyLight just har lanserat som en kampanj på Kickstarter är ganska intressant att överväga, eftersom det lär sig av vanorna hos medlemmar i sin egen familjemiljö för när de är utanför hemmet, simulerar deras egen glödlampa närvaron av samma ger uppfattningen att det alltid finns någon inuti.Dessutom vet glödlampan själv när varje medlem i familjens egen miljö alltid är inom eller utanför hemmet och visar detta och andra problem genom sin mobila applikation, tillgänglig för Android och iOS, utan att skada medlemmarnas integritet. Dessutom meddelar du husägare automatiskt via appen när den upptäcker avvikelser, och simulerar också ett blinkande larmlampa.

Bäst av allt är ingen justering nödvändig, där glödlampan alltid vet när den måste lära sig av medlemmarnas vanor och när man ska simulera deras närvaro när de är ute och automatiskt erbjuder sitt vanliga ljus, 2700 K färgtemperatur, en gång lite av dem återvänder. Glödlampan själv förbrukar 10W och erbjuder 800 lumen, vilket motsvarar glödlampan 80W.

Varje glödlampa kommer att ha en vanlig kostnad på 129 euro, men under kampanjen kan de intresserade spara 55% av detta pris. När du ser vägen reste över några timmar de 50 000 euro i finansiering som föreslagits som mål, fortfarande 29 dagar före kampanjen.