Code To Go

Code To Go, kodavsnitt för vanliga användningsfall i JavaScript

Code To Go

Internet är fullt av användbara resurser för alla som ägnar sig åt programmeringsvärlden. Till exempel plattformar att generera på utdrag anpassad i CSS3 och HTML5 eller kodredigerare uppkopplad att samarbeta med andra användare i realtid. Vi har nyligen upptäckt Code To Go, en enkel webbsida där vi kan hitta utdrag kod för vanliga användningsfall i JavaScript.

Som du kan se i länken som vi anger i slutet av den här artikeln har Code To Go dussintals kodavsnitt redo att användas, som är ett plus för alla som lär sig JavaScript eller som inte är helt bekanta med språket. De utdrag koden vi pratar om är redo att användas, så vi behöver bara kopiera koden och klistra in den i vår föredragna redigerare.

När det gäller driften av webben är det väldigt enkelt och intuitivt. I själva verket måste vi bara komma åt avsnittet Använd fall (använd fall, på spanska) och bläddra bland olika utdrag. Till exempel hittar vi kod för öka en variabel i JavaScript, hitta ett element efter ID eller skapa ett objekt.

Vid den här tiden kan vi inte förneka verktyget, vilket kommer att vara mest användbart för många av er som börjar arbeta med JavaScript. Om det har fått din uppmärksamhet rekommenderar vi att du tittar igenom följande länk till webbplatsen Code To Go.