Cloze, filtrerar det viktiga innehållet i e-post och sociala nätverk [iOS]

cloze

På grund av både mängden annonsering och det faktum att det är mer och mer vanligt att kommunicera via e-post eller sociala nätverk än på något annat sätt kan mängden e-postmeddelanden vi får per dag ibland vara okontrollerbar (och oläslig).

Detta gör att vi ibland vill förkorta tiden vi läser, markera för senare, radera eller spara e-postmeddelanden. Kanske i dessa fall kan Cloze hjälpa oss. Applikationen, gratis på iTunes, är avsedd att skapa ett filter för meddelanden som tas emot på sociala nätverk och inkorgar enligt våra kriterier för vad som är viktigt och vad som inte är.

På det här sättet, när vi registrerar ett konto i Cloze och ger det åtkomst till sociala nätverk och e-post, upptäcker det automatiskt vad vi ger mest relevans baserat på historia och flöden, och skapar ett filter för att bara markera de meddelanden från relevanta personer , vänner eller kollegor som vi har mest interaktion med. När det gäller det irrelevanta, separerar Cloze abonnemang, nyhetsbrev och reklam som vi får i en annan mapp och meddelanden från mindre relevanta personer i en mapp från andra människor.

Du kan ladda ner Cloze genom att klicka på den här länken till iTunes, och det är gratis.