Cloudee nu i offentlig beta och med desktop content loader

Cloudee nu i offentlig beta och med desktop content loader

Som vi kommenterade där för juni månad är Cloudee en tjänst som erbjuds av Boxee genom vilken användare kan dela innehållet på sina iPhone-terminaler privat med personer som de själva har valt utan att de behöver ha mobila terminaler och kan komma åt från andra system med tillgång till Internet. Fram till nu var innehållet som kunde delas i själva iPhone-terminalerna.

Idag förändras saker, eftersom Cloudee å ena sidan är i den offentliga beta-fasen, och å andra sidan kan användare också dela det innehåll de har på sina stationära system, det finns en innehållsladdare för både Windows och Mac.

Tidigare denna månad uppdaterade Cloudee sin iPhone-app för att optimera den för både iOS 6 och iPhone 5-terminaler, förbättra integrationen med Facebook och förbättra uppspelning av video. Den här nya uppdateringen låter dig välja de Facebook-kontakter som du vill dela privat innehåll med, även om de också kan göras offentliga på både Facebook och Twitter.

Tyvärr är det enda sättet att registrera sig via Facebook Connect, även om en gång registrerat, enligt Cloudee, kommer användare som går med under beta-fasen att ha obegränsat gratis lagringsutrymme och ha tillgång till alla uppladdade videor, även när Boxee startar premiumkonton.

Länk: Cloudee | Går: TNW