Cirkulärt alternativ med öppen källkod till buffert

Cirkulär

Tack vare de tjänster som gör att vi kan schemalägga statusuppdateringar på sociala medier, undviker både användare och företag att erbjuda större tillgänglighet av vår tid för att genomföra sådana uppdateringar manuellt. En av de applikationer som vi redan har diskuterat är Buffer, vars funktion många av oss redan känner till. Det finns ett alternativ till buffert som går under namnet Circular, men just nu fungerar det bara med Twitter-konton.

Circular är ett program med öppen källkod som tillåter oss att använda det både från din webbplats och från våra webbservrar om vi bestämmer oss för att installera det, så länge våra servrar uppfyller en rad förutsättningar, bland annat MongoDB-stödet och MongoDB för PHP , bland andra, vars fullständiga instruktioner finns i dess fil på GitHub.

När det gäller driften av Circular bör vi bara länka de Twitter-kontona som vi vill använda, det fungerar med flera samtidigt och börja skapa statusuppdateringar, antingen för omedelbar publicering eller för dess programmering, för att kunna länka till samma bilder. Från konfigurationen kan vi fastställa de tider då vi vill att statusuppdateringarna ska publiceras i våra Twitter-konton, och vi kan också få meddelanden skickade till våra e-postadresser om listan över väntande publikationer slutar, vilket gör att vi kan ange vår panel för att fylla i listan med nya publikationer planerade för publicering.

Circular har också en bokmärke som hjälper oss att programmera statusuppdateringar, vilket kommer att vara till nytta när du använder din applikation, men om vi använder Chrome har vi också vårt eget tillägg som vi kan installera.

Det är ett alternativ som den känner igen för att inspireras av Buffer själv, vilket ger oss friheten att använda det i ditt webbutrymme eller från våra servrar.

Länk: Cirkulär | Går: WebResourcesDepot