Circle Go gör det möjligt att skapa regler och filter till minderåriga mobila enheter

CircleGo

Circle Media Inc., företaget bakom Circle with Disney-tjänsten, lanserades förra vintern i samarbete med Disney, genom vilket föräldrar kan skapa en serie filter och regler för internetanslutningen de har hemma genom en speciell enhet som de kommer att köpa och som kommer att ansluta till routern, vars hantering kommer att utföras via en mobilapp, har lanserat Circle Go, en kompletterande tjänst för Circle med Disney med vilken de kan utöka filtren samt andra begränsningar för mobilanslutningens internetanslutning enheter som dina barn har i sina händer när de är utanför sitt eget hem.

I den meningen, som de påpekar från TechCrunch, kan föräldrar med Circle Go filtrera både webbinnehållet som de kan komma åt och de appar som de kan installera, förutom begränsningar i användningen av enheter, och kontrollera användningen som görs av dem när de är utanför själva hemmet. Eftersom det inte är en oberoende men kompletterande tjänst faller priset inom Circle med Disneys egen prenumeration på $ 9,95 per månad med stöd för upp till 10 enheter.På detta sätt genereras en svit som involverar både hårdvara och programvara när det gäller att kontrollera och begränsa användningen av mobila enheter av minderåriga, oavsett om de befinner sig inom eller utanför sina hem. Circle Go är kompatibel med alla iOS-enheter från version 9.0 och framåt från iPhone 4s.

Som media själv påpekar försöker Circle Media Inc. erbjuda en alternativ lösning på de integrerade föräldrakontrollerna som systemen har och till de kontrollapplikationer som fungerar mer i spioneringsläge, så att föräldrar kan hantera dem på ett enkelt och praktiskt sätt.