Cinemagram kommer till Android-smartphones

Cinemagram

Mer än ett år efter lanseringen för iPhone kommer Cinemagram nu till smartphones Android, från och med version 4.0 och framåt. Som många av er redan vet är Cinemagram en mobilapplikation som gör det möjligt för oss att skapa en slags hybrid mellan fotografering och video så att vi får en statisk bild där vissa områden av samma rör sig på ett cykliskt sätt.

På detta sätt kan användare av smartphones Android kan vi redan ge fria tyglar till vår fantasi när vi skapar denna typ av Steroid GIF, där vi kan använda olika visuella effekter genom att kunna dela dem med våra vänner och följare på Facebook, Twitter och Tumblr. Vi kan också interagera med innehållet som genereras av våra vänner, med gillar, republikationer och lämna kommentarer.

Ändå verkar det som att lanseringen har varit lite olycklig, eftersom den första negativa kritiken av applikationen börjar dyka upp, både i visuella och operativa aspekter.

Cinemagram är tillgängligt gratis, även om applikationen väger 18 MB och inte är tillgänglig för användare under Android 4.0+ eller Android-surfplattor.

Länk: Cinemagram för Android | Går: Android-polisen