Chrome tar bort klassisk sidlayout från nya flikar

Nueva pestaa

Om du har använt Google Chrome de senaste timmarna kanske du fortfarande har märkt en liten förändring varje gång du öppnar en ny flik.

Ja, den klassiska sidlayouten för varje ny flik har tagits bort för alltid, och sedan GOS har de också insett detta och rapporterat att det är dåliga nyheter från Chrome 33-versionen, där det till skillnad från tidigare versioner inte längre finns någon möjlighet återgår till föregående sidlayout.

Det är därför nödvändigt att vänja sig vid att använda den nya designen på sidorna på de nya Chrome-flikarna, eller omvänt välja de alternativa mönster som vi kan hitta i Chrome Web Store och välja den design som vi gillar mest som visas varje gång vi öppnar en ny flik.

Google anger i detta avseende att det för närvarande inte finns några planer på att tillhandahålla ett integrerat sätt i Chrome för att ändra utformningen av den nya fliken.

De som vill lära sig mer om hur den nya sidlayouten fungerar hittar informationen de behöver i den här artikeln i Googles hjälpcenter, som diskuterar alla inbyggda funktioner, från hur man utför sökningar till hur man återgår till öppet nyligen stängt flikar.