Chrome för Android förbättrar översättningsdynamiken i den senaste versionen

Google Chrome para Android

Android-användare kan redan räkna med de nyheter som den nya versionen av Google Chrome ger.

En av de uppdateringar som Chrome 74 ger kommer att vara användbar för dem som använder alternativet Translate, för att konsultera webbsidor på andra språk. Nu behöver du inte längre vara beroende av konfigurationen eller den nedre menyn som visas på varje webbsida för att översätta, men du kommer att se denna funktion direkt i webbläsarens rullgardinsmeny.

Så om du av misstag har stängt bottenfältet med översättningsalternativen behöver du inte oroa dig för att ladda om sidan, eftersom du när som helst kan använda översättningsalternativet till huvudmenyn.

En annan nyhet som den här versionen presenterar är att den lägger till stöd för tillgänglighetsalternativet för Android Pie 9, vilket begränsar webbplatsens animationer, även om deras dynamik fungerar beroende på olika faktorer.

Å andra sidan, tack vare den här uppdateringen kan du redan aktivera det mörka temat, men som en experimentell funktion. Du måste gå till krom: // flaggor, hitta vägen Android Chrome UI mörkt lägeoch välj Gör det möjligt. När du har startat om webbläsaren ser du det iKonfiguration alternativet visas redan Mörkt läge, med möjlighet att aktivera den.

Och slutligen ger den här uppdateringen för Chrome för Android Basic Mode (tidigare kallad Data Saving) med ett antal fördelar, som vi förklarade i detalj i en tidigare artikel.