Chock Clock, en väckarklocka för dem som har problem med att komma ur sängen

Chockklocka

Som många av er vet, plattformar crowdfunding Precis som Kickstarter eller Indiegogo har de väckt liv till ett stort antal utmärkta produkter och tjänster. Nyligen har Chock Clock fångat vår uppmärksamhet, en märklig väckarklocka som syftar till att hjälpa de lataste att komma ut ur sängen.

Som du kan se i videon av kampanjen som vi visar dig i slutet av artikeln, Shock Clock är ett slags armband med en speciell funktion. När vi väl har ställt in alarmet nästa morgon kommer väckarklockan att försöka väcka oss med tre olika steg.

Vibrera först lite när det är dags att vakna. En kort stund senare börjar det pipa och om vi fortsätter utan att vakna får vi en kramp. Enligt dess skapare lär hjärnan på några dagar att vibrationerna innebär att krampen kommer på kort tid, så den lär sig att vakna omedelbart. Det vill säga, målet är inte att sticka oss själva utan att ändra våra vanor.

Utan tvekan är det ett mycket slående projekt. Beviset på detta är kampanjens framgång: hittills har Shock Clock samlat in mer än 10 000 dollar av de 1000 begärda. Enheten kommer att marknadsföras för $ 99 i år..

Länk: Indiegogo.