Changefolio, automatiserar mikrodonationer till välgörenhetsorganisationer

Changefolio

Vi har fortfarande inte tillräckligt med tid att delta i välgörenhetsevenemang eller glömmer att göra periodiska donationer till våra favorit välgörenhetsorganisationer, bland annat, men då och då kommer en ny ut så att vi kan bidra. Och genom att utnyttja de möjligheter som Internet erbjuder kan vi nu automatisera mikrodonationer i förhållande till de regler som vi fastställer i olika kategorier enligt bankverksamheten som vi utför tack vare utseendet på Changefolio (changefol.io).

Vi behöver bara ansluta våra bankkonton och skapa regler för att automatiskt göra sådana mikrodonationer till de välgörenhetsorganisationer som stöds på plattformen, som för närvarande är få, exakt 12 som vi kan konsultera från detta avsnitt, men som anges i TNW, de kommer lämna. lägga till nya över tiden. På detta sätt kan vi, när vi lägger till bensin, fastställa en procentandel av kostnaden för att gynna användningen av till exempel ren energi.

Så att vi kan få de tydligaste idéerna, inget bättre än att gå till din FAQ för att ta reda på deras villkor. Bland annat kan vi läsa att vi kan fastställa en donationsgräns varje vecka, att om vi når dessa gränser kommer vi att få lämpliga meddelanden, vilket är gränsen för nya användare på 50 dollar veckor. Vi kan också veta att vi kan göra betalningar med Visa, MasterCard eller American Express. Changefolio tar 10% av kostnaden för donationerna.

Med allt detta kan vi redan göra donationer automatiskt och övervaka dem på ett enkelt och kontrollerat sätt, vilket vi inte längre har en ursäkt för att bidra med vårt sandkorn till det bästa av världen inom våra möjligheter.