Car Thing, Spotify-enheten för att känna till vanan att lyssna i bilar

CarThing

Spotify är intresserad av att lära sig mer om lyssningsvanor för musik och podcasts medan de sitter bakom ratten i bilen.

I detta avseende, under de närmaste veckorna, och med en liten grupp utvalda Premium-abonnenter i USA, inleda ett test som innebär användning av en ny enhet som heter Car Thing.Företaget noterar på sin blogg att det inte vill vara ett hårdvaruföretag utan snarare att bli världens främsta ljudplattform.

Fortfarande har The Verge kunnat lära sig genom en källa att Spotify inte bara har registrerat Car Thing-märket utan även Voice Thing och Home Thing, med förståelse för att Spotify kan vara intresserad av att lansera sin egen smarta högtalare, åtminstone för testning, som samt att lämna dörrarna öppna för det enligt tillkännagivandet av hans blogg.

När det gäller Car Thing är det en guide för bilar, där användare kan ställa in sina röstkommandon för att spela vad de vill höra i bilen, uppenbarligen genom att länka till sitt eget konto på Spotify.

Och ja, som i andra guider, måste du också aktivera det med motsvarande kommando: Hej, Spotify, följt av själva begäran. Enheten måste anslutas till själva bilens eluttag, användas vid många tillfällen som cigarettändare, samt till själva telefonen via Bluetooth-anslutning.

Enheten har en cirkulär skärm till vänster för att se vad som spelas, medan den till höger har en knappsats för att komma åt olika förinställda inställningar.

Enligt källan finns det ingen specifik tidslinje för testning ännu.

Företaget har ingen avsikt att marknadsföra själva enheten till slutanvändare.