Canva, verktyget för att skapa banners, riktar sig också till iPad

Canva, verktyget för att skapa banners, riktar sig också till iPad

Och om vi för en timme sedan berättade om lanseringen av LINE för iPad, nu tillkännager de ansökan om samma plattform för ett av de verktyg som många föredrar när det gäller att skapa banners.

Det här är Canva.com, som har tagit steget med den här appen på iTunes, också gratis och med samma filosofi.

För dem som inte känner till Canva: det är ett program där vi kan välja mallar av olika slag för att designa banners genom att dra och släppa grafiskt material, samt definiera texter, färger och former. Vi kan ladda upp bilder från vår dator eller använda de som ingår i databasen med tusentals bilder av alla slag, även om användningen av bilddatabasen inte är gratis, kostar det $ 1 per valt foto.

Om du redan har bilderna och ikonerna och bara behöver montera bannern med något mycket mer intuitivt än Photoshop, Gimp och företag, presenteras Canva som den bästa lösningen för att göra arbete av hög kvalitet på kort tid, och nu kan det göras från iPad, hjälper dem som vill utforma medan de befinner sig i tunnelbanan, bussar, läkarmottagning … tyvärr rapporterar de inte om Android-versionen, förhoppningsvis tar de inte lång tid.

Här lämnar vi dig videopresentationen: