CameraMator, det nya verktyget som möjliggör trådlös fotografering

CameraMator, det nya verktyget som möjliggör trådlös fotografering

Idag är utvecklingen av fotografivärlden uppenbar, sällsynt är dagen då vi inte har ett nytt verktyg, ett program eller en enhet för att skapa och fotografera på det mest bekväma, originella och sociala sättet allt i ett. Det är för dem som använder digitalkameror, reflex, semireflex, etc. En av begränsningarna är fortfarande att använda kablar eller kort för att dela foton och visa dem på motsvarande enhet.

Men nu presenteras vi för CameraMator, ett verktyg som gör det möjligt för användare att ladda upp bilder direkt till sina iPads och iPhones utan att kablar behövs, förutom att de kan förhandsgranska och redigera bilder medan de fotograferar.

CameraMator blir en trådlös komponent som är ansluten till en DSLR (digital reflexkamera) och det är också nödvändigt att installera applikationen på motsvarande iPad eller iPhone, från vilken kameran styrs och bilderna förhandsgranskas. Verktyget undviker situationer som att behöva ta foton igen, eftersom målet med CameraMator är att kunna visualisera det slutliga resultatet direkt på enheten.

Länk: CameraMator | Går: Mashable