Buzz, Volkswagens koncept för elfordon

Volkswagen

De stora varumärkena fortsätter att presentera sina projekt i en värld där fossila bränslen verkar vara på sina dagar.

Nu är det Volkswagen, ett företag som har presenterat ett fordon med elektrisk dragkraft på alla hjul, en mikrobuss som heter Buzz.

Syftet är att ha en ny generation av helt anslutna och helt elektriska fordon fram till 2020 och avser att sälja en miljon av dessa fordon varje år från 2025, vilket Fortune indikerar. Denna presenterade modell har en autonomi på nästan 500 km, autonom kapacitet och möjlighet att transportera upp till åtta personer med två bagageutrymmen. Buzz accelererar från 0 till 100 km / h på bara 5 sekunder och har en toppfart på 160 km / h.

Även om det för tillfället bara är ett koncept, vill varumärket visa världen den riktning de tar i detta avseende. Buzz kan vara ett autonomt fordon och föraren kan byta från manuell till autonom genom att trycka på ratten för att dölja den.

Till skillnad från andra märken, som är mer engagerade i att visa futuristiska sportbilar, insisterar Volkswagen på sitt fordon för fler passagerare, familjer eller minibussar, alltid i syfte att introducera mer än 30 elbilar under de närmaste tio åren, liksom din tävling.

Eftersom det bara är ett koncept finns det inget uppskattat pris.