Burpple redesignar sina mobilapplikationer för att göra det lättare för oss att dela maträtter [Android – iOS]

Burpple

Burpple är en annan tjänst som tillhör kategorin tjänster för att dela bilder av måltiderna vi tar på olika platser med våra mobila terminaler, och som nyligen uppdaterade sin applikation för Android- och iOS-plattformar, där bland annat användargränssnittet är nu tydligare, mer praktisk och lättare att använda, med navigeringselementen längst ner i fallet med iOS, och högst upp i fallet med Android, och med de karakteristiska sociala alternativen för denna typ av applikationer, bland andra element.

En annan nyhet som vi kan se i den här versionen är införandet av önskelistor, med tanken att vi kan lägga till de platser där vi snart vill äta, på ett sätt som fungerar som en agenda för att påminna oss om dessa webbplatser från själva applikationen . Det finns också sociala menyer med tanken att vi ska bestämma vad vi ska äta på en restaurang.

För tillfället kan Foursquare och Evernote Food, bland andra liknande applikationer, vara lugna, eftersom Burpple inte är så känt att säga, även om det är ett alternativ att överväga att skapa vår kronologiska linje över de maträtter vi tar när vi gå ut och äta i barer och restauranger.

Länk: Burpple Official Site