Built.io Flow lanserar sitt uttryckliga alternativ för företag med mindre teknisk kompetens

flow-express

Vi har redan nämnt att Built.io Flow är en tjänstorienterad till företag som gör det möjligt för dem att automatisera en rad uppgifter genom att generera motsvarande driftsflöden.

I den meningen används det här verktyget vanligtvis av företagsanvändare med omfattande teknisk kunskap, oavsett om de är utvecklare, administratörer av företagsteknisk infrastruktur, bland andra.

Nu vill Built.io Flow nå företag som inte har tillräckliga tekniska färdigheter med lanseringen av Built.io Flow Express och i sin tur byter namn på Built.io Flow till Built.io Flow Enterprise, för att differentiera sig och undvika förvirring, så varje lösning riktas till en annan affärspublik.

I vilket fall som helst, enligt Built.io Flow, kommer alla att dra nytta av möjligheten att skapa sina egna automatiseringar.Built.io Flow Express måste förstås som en grundversion av Built.io Flow Enterprise, som har ett förenklat gränssnitt så att företag kan generera sina flöden med några få klick.

Ändå kommer de företag som för deras behov behöver byta till Built.io Flow Enterprise, att ha möjlighet att byta till det här alternativet från Built.io Flow Express som exporterar alla flöden de har skapat fram till dess.

Enligt Built.io Flow är det den första integrationen från slut till slut för människor och team med olika tekniska färdigheter.

Built.io Flow Express har tre prissättningsalternativ, varav den mest grundläggande kostar $ 9 per månad.

Ändå kan intresserade företag välja att testa tjänsten under en tidsperiod.