Buffer lanserar Buffer for Business för att hantera sociala nätverk i grupper och avancerad statistik

buffert

Buffer är, som ni vet, en tjänst för att dela information på olika kanaler tillfälligt eller på schemalagd basis, och här på Wwwhatsnew har vi berättat om det många gånger med tanke på dess nya inbyggda funktioner, till exempel möjligheten att publicera och programmera texter på sidorna Google Plus, möjligheten att schemalägga publiceringen vid ett visst datum och tid eller också ett alternativ att publicera RT i framtiden.

Tillagt till alla dessa alternativ för optimal hantering av informationen som publiceras i nätverken presenterar Buffer nu sin Buffer for Business, ett kraftfullt nytt verktyg för sociala medier. Med samma intuitiva gränssnitt som vi är vana vid att se i Buffer, men med intressanta tjänster för informationshantering och närvaro på sociala nätverk.

Med Buffert för företag Vi kommer att ha tillgång till detaljerad analys på varje socialt nätverk, jämförande diagram, verktyg för teamsamarbete med administratörsrättigheter för att godkänna eller förneka jobbet, möjlighet att lägga till och ta bort medlemmar när som helst, möjlighet att exportera data och lägga till dem i resultaten av Analytics med ett klick, visa all information som är programmerad i sociala nätverk och möjligheten att ändra den om vi är administratörer och mycket mer.

Jämföra variabler med Buffer for Business Inbjuda andra användare att hantera våra sociala nätverk

Att låta flera användare hantera samma sociala mediekonton gör Buffer till en bra konkurrent till Hootsuite, mycket mer än bara en innehållsutgivare.

Anledningen till att Buffer har lagt till den här tjänsten beror på integrationen av produkter som Feedly eller Echofon och hur Buffer har beslutat att rikta produkten mot vad kunden behöver. Samtidigt har det också gått en mer affärsinriktad väg, eftersom Buffer for Business fortsätter att vara ett verktyg för företag som syftar till att öka produktiviteten – en väg som har fortsatt framåt tack vare god mottagning av en tidigare version av produkten redan i juli.

Detta innebär att Buffer for Business idag redan är offentligt, och från och med idag kan vi alla njuta av dess fördelar, med priser som är proportionella mot antalet anslutna konton.