bSafe, användbar applikation dedikerad till personlig säkerhet

bsafe

bSafe är en applikation som är dedikerad till personlig säkerhet, uteslutande utvecklad för att skydda användaren i möjliga risksituationer och med en rad funktioner som sträcker sig från att lista en serie vakter för att övervaka vår väg hem till att inaktivera geolokaliseringsalternativ i smarttelefonen.

Vi har haft den tillgänglig ett tag, men nu har företaget lanserat den nya versionen helt fokuserad på att skapa ett privat socialt nätverk som bara betonar att vi känner oss säkrare i situationer där vi kan vara mer mottagliga för rån, rån eller värre.

Till att börja med kommer våra vänner alltid att ha tillgång till en geolokaliserad stift för att visa var vi är hela tiden, även om vi alltid kan inaktivera visningen av vår position (det rekommenderas faktiskt att det bara visas när vi är ensamma , till exempel på väg hem efter fest. För dessa situationer har de till och med inkluderat en ficklampa om vi går genom mörka gränder.

Vi kan också skapa en Guardian-lista som består av de betrodda vännerna (och familjen) som ser till att vi kommer fram säkert till vår destination. Om vi ​​befinner oss i en farlig situation kan vi aktivera ett larm i mobilen som kommer att aktivera en siren, börja spela in video och röst i det ögonblicket och skicka vår exakta plats till våra kontakter.

Vi har applikationen för iOS (iPhone, iPad och iPod Touch) på den här länken till iTunes och för Android på den här länken till GooglePlay.