BrainCert, enkelt sätt att skapa innehåll för e-lärande

braincert

Vi pratar alltid om alla alternativ vi har i världen av e-learning, men det är svårt att veta vad man ska titta på och var man kan komma åt det så att du kan skapa ditt eget innehåll online och lära det. I det här fallet gör BrainCert det enkelt att skapa kurser genom att registrera sig som instruktörer och utforma våra egna lektioner och test medan studenterna parallellt kan anmäla sig till någon av kurserna och delta i våra lektioner, handledning och frågeformulär.

För att göra detta har vi på BrainCert inte bara möjlighet att publicera innehåll och förmedla det, utan också få tillgång till olika verktyg för att utforma det efter eget tycke: vi har en virtuell klass med högupplösta video- och ljudstöd, ritnings- och skapande verktyg för ekvationer , tjänst för att ladda upp presentationer och skapa undersökningar och även möjligheten att dela skärmen och spela in lektionen.

Om vi ​​är studenter och vad vi vill är att surfa lite på webben, kommer vi att ha tre sektioner, en för att hitta kurser, en annan för att hitta test och en annan för att hitta självstudier. I den första ser vi en bred katalog med kurser som börjar med de mest populära, även om vi kan söka efter dem efter nyckelord, kategori och nivå. I testavsnittet kommer vi att hitta mycket varierande resultat (IQ-tester, programmeringsspråk, etc.) och slutligen kommer vi att få tillgång till korta tutorials i form av ett dokument, en video eller en kort, kortfattad presentation om en mängd olika ämnen.