Box släpper ny version av iOS med stöd för iOS 8 och apptillägg

Box para iOS

Tjänsten som specialiserat sig på lagring och hantering av filer i molnet Box har också utnyttjat lanseringen av iOS 8 för att lansera den nya versionen av sin mobilapplikation för denna plattform. I det här fallet försöker Box dra nytta av en annan av egenskaperna hos iOS 8, möjligheten att applikationerna kan samverka med varandra. Det är därför de har släppt sin nya version för att stödja både iOS 8 och tilläggen av applikationerna.

Box anser att det är en stor milstolpe för öppenhet och interoperabilitet, vilket bland annat gör det möjligt för användare att få tillgång till deras innehåll i Box från alla andra applikationer som också stöder interoperabilitet mellan applikationer, som iWork eller andra produktivitetslösningar, där de dessutom kan dela dem via en kommunikationsapplikation. Med tanke på denna möjlighet öppnas vägen för omvandling av produktivitet och samarbete mellan människor, företag och industrier, enligt Box i sitt tillkännagivande.

Vid denna tidpunkt bör det klargöras att applikationer som vill vara interoperabla med andra måste ha stöd för Document Picker, utvecklingsramen som exakt möjliggör möjligheten att dela dokument mellan applikationer.

Box avslutar sitt tillkännagivande att de arbetar direkt i början av teknologiförändringen efter PC, med många fler års innovation framöver, och påpekar att det Apple har presenterat idag är avgörande för hälsa och framgång. av denna övergång.