Box förstärker säkerheten för företagens innehåll med sin nya modell

Låda

Genom den olika informationen som vi kan läsa dagligen kan vi se hur de stora internetföretagen inte går igenom sina bästa ögonblick under de senaste veckorna på grund av de senaste attackerna som Twitter, Apple, Facebook och nyligen har lidit . Microsoft.

Som ett resultat kan många andra företag som använder molnbaserade tjänster vara oroade över vad som kan hända med deras egna data, en oro som plockats upp av molnfillagringsföretaget Box, som just meddelade genomförandet. av en serie egenskaper som hör till dess nya säkerhetsmodell.

Den här nya säkerhetsmodellen strävar efter säkert samarbete, spårning, identitetshantering och kontroller i alla steg i innehållets livscykel.

Därför kommer företag från och med nu att kunna hantera varje användares åtkomst, inklusive att ge utomstående tillgång till samarbeten. De kommer också att kunna ställa in inloggningssäkerhetsfunktioner på enheter, samt begränsa enheter från vilka anställda kan komma åt Box med sina motsvarande mobil- och stationära applikationer. Övervakning från enheterna där sessionen startas, integration med den nya säkerhetstjänsten genom Samsungs rättighetshantering, KNOX, verifiering av att det begränsade innehållet delas i motsvarande mappar och integreringen av GoodData för realiseringsrapporterna utgör den nya säkerheten funktioner.

Dessa egenskaper förklaras mer detaljerat på hans blogg, uppdelad i de fyra sektionerna som den är indelad i: användare, enheter, applikationer och intelligens.

Gå: Officiellt inlägg på Boxs blogg