botpages, en katalog över användbara bots på olika plattformar

bots

Både snabbmeddelandesystem och vissa sociala nätverk och kommunikationsplattformar i allmänhet kan ha olika bots tillgängliga, system som publicerar information automatiskt och i många fall anpassar den till vad användaren begär.

Vi har redan sett många bots på olika plattformar, från WhatsApp-användare som svarar på flyginformation när vi anger en specifik kod till telegramanvändare som spottar nyheterna som publicerats i ett visst medium (till exempel fallet med @wwwhatsbot, som visar ett meddelande på telegram varje gång vi publicerar ett nytt inlägg på WWWhatsnew).

Det är extremt svårt att ha alla befintliga bots kontrollerade och lokaliserade, men på bottsidor vill de göra det. Det är en katalog över bots klassificerad efter plattformen de är på, som är möjlig att registrera för att ange några nya, med detaljer om vad den gör och hur den reagerar på användaråtgärder.

Förutom att klassificera efter plattform gör det också efter ämne, så om vi vill se bots som returnerar nyheter, behöver vi bara komma åt motsvarande avsnitt i menyn.

En bra idé för oss alla som vet att bots är framtidens appar, det bästa sättet att tjäna kunder ordentligt, även om det fortfarande finns mycket arbete som måste göras för att öka intelligensen i dessa små program.