Bot Stash, en komplett katalog över bots med olika teman

bot-stash

Under de senaste månaderna har vi pratat med dig vid mer än ett tillfälle om bots, datorverktyg som försöker imitera mänskligt beteende på ett eller annat sätt. En av frågorna som alla som vill börja använda bots i sina projekt brukar ställa sig själva är var de hittar dem. Det är därför vi har funnit det intressant att belysa Bot Stash, en katalog över verktyg relaterade till världen av bots.

Som du kan se på skärmdumpen som vi visade dig i början av den här artikeln, Bot Stash ansvarar för att organisera olika bots finns i kategorier på vilket sätt Analytics, Marknadsföring, Nyhetsbrev eller Poddsändningar, så att det är mycket lättare att hitta det verktyg vi behöver. För närvarande har webbplatsen vi pratar om tretton olika kategorier.

Väl inne i någon kategori hittar vi ett stort antal bots med liknande tema. Också, Vi kan enkelt konsultera plattformarna för vilka de har utvecklats Och om det handlar om betalningsalternativ eller gratis. Utan tvekan är det ett mycket intressant verktyg, så vi rekommenderar att du tittar igenom följande länk på projektets officiella webbplats.