bostäder överallt, att hyra rum för studenter i Spanien

bostad överallt

Housing Anywhere är en online-uthyrningsplattform för studentlägenheter som skapades 2009 i Nederländerna och öppnade sina gränser 2011 för internationell expansion. Idag tillkännager de sitt inträde till Spanien, vilket gör det möjligt att hitta rum i många av landets städer.

Samarbetar med mer än 148 universitet (i Spanien gör de det med Complutense University of Madrid, Rey Juan Carlos University, Pompeu Fabra University, Polytechnic University of Catalonia, University of Coruna, University of Seville, etc.), erbjuda möjligheten att hitta ett rum som undviker byråkrati.

Om vi ​​vill registrera ett rum behöver vi bara informera data och foton gratis. Transaktioner utförs säkert genom plattformen och får överföringen av den första hyresmånaden efter att studenten har sett och verifierat sitt nya hem. Studenten som kommer att bo i vårt hus kan också lämna sitt eget rum eller lägenhet på plattformen, varför många gånger ett utbyte som är gynnsamt för alla slutar genomföras.

I början av 2017 stängde bostad överallt en finansieringsrunda på 5 miljoner euro och gick med i en finansiering på 1 miljon euro som de tidigare hade fått. De har använt pengarna för att påskynda sin tillväxt och genomföra sin internationella expansion, och deras mål är nu att nå 1000 städer i slutet av 2018.

När det gäller priserna: beror på den filtrerade staden. I Barcelona är det möjligt att hitta från rum på 300 euro per månad till lägenheter på 1800 (långt över genomsnittet för en normal hyra i den staden).