Bluestacks beta låter dig köra nästan alla Android-applikationer på Windows

Bluestacks beta låter dig köra nästan alla Android-applikationer på Windows

Det kan finnas olika anledningar till varför vi vill använda applikationerna på Android-plattformen på vårt stationära system, som i allmänhet är ett Windows-system. På Internet kan vi hitta komplexa sätt att köra Android-applikationer i en Windows-miljö, och vi har ett tydligt exempel med WhatsApp, men nu kan vi få det mycket lättare tack vare lanseringen av Bluestracks i beta.

I motsats till vad som händer i sin alfafas, som var tillgänglig i tre månader förra året, med den här nya versionen, som vi kan ladda ner och installera gratis, kan vi köra nästan alla applikationer av Android-systemet, och faktiskt kommer det redan med vissa förinstallerade applikationer, hur mycket dessa eller de som vi installerar kan användas genom ett fönster eller i helskärm.

För att definiera Bluestracks är det en emuleringsapplikation som tillåter körning av Android-applikationer, utformade för ARM-processorer, för x86-processorer. Denna applikation kan användas i Windows-versioner från XP till Windows 7.

Efter två och ett halvt år i utvecklingen av emuleringsteknik och med lanseringen av beta-fasen gratis kan användare nu testa applikationer på våra stationära system utan att behöva gå igenom vår egen terminal, som vi Det kan vara bra att ha applikationer som vi inte har inbyggt i vårt stationära system eller för att testa programmens prestanda när tekniken är helt felsökt.

Länk: Bluestacks | Går: VentureBeat