Blabelia, för att hitta privata lärare i engelska, franska och andra språk

captura-168

Blabelia är en webbplats som låter dig hitta privata språklärare i olika städer runt om i världen.

Dess funktion är enkel: vi letar efter en lärare, vi filtrerar efter pris och språk, vi läser hans referenser och vi kontaktar honom för att kunna börja lektioner omedelbart, alltid med möjlighet att se vilken typ av klass han undervisar och om han är lärare infödd eller inte. Det är möjligt att komma i kontakt med både online- och personliga sessioner, denna information finns i profilen för varje professionell.

De presenterar det för oss som en ny samarbetsplattform för att ansluta språklärare och studenter runt om i världen och räknar i dessa första ögonblick med mer än 200 lärare och närvaro i mer än 25 länder.

Blabelia kommer att ta ut 15% av värdet på klassen som hanteras från plattformen, eftersom betalningen sker i förskott och skickas till läraren 48 timmar efter den avtalade klassen. Alltid inom applikationen kan vi bedöma och hantera informationen, inklusive varje handledares rykte.

På deras sida kan vi läsa att de bjuder in oss till första klassen (betalas av Blabelia), så det kostar ingenting att bevisa om det verkligen är det vi letar efter och om det anpassar sig till vårt sätt att lära sig språk.