BitTorrent tillkännager paketlansering för utgivare den 24 september

BitTorrent-paket

I början av maj berättade vi för dig att BitTorrent lanserade sitt eget format för multimediainnehåll, där förutom att vi kan se sådant innehåll, erbjuder filerna själva oss interaktionsfunktioner, utan att behöva använda andra verktyg. Bland andra funktioner erbjuder de oss möjligheten att låsa upp annat ytterligare innehåll via e-post.

Cirka fem månader har gått sedan dess, under vilken tid de har hjälpt en liten grupp konstnärer att utveckla sina egna kampanjer med BitTorrent Bundle, och med tanke på potentialen i själva formatet är det dags att ta nästa steg, tillåta skapare att skapa sitt eget innehåll.

I denna mening tillkännager BitTorrent sin blogg lanseringen av BitTorrent-paket för utgivare den 24 denna månad, det vill säga i en sluten alfafas. Enligt tillkännagivandet i sig är målet att automatisera processerna för skapare, så att de kan hjälpa artister runt om i världen att nå och få kontakt med nya målgrupper.

Allt som krävs för att skapa ett paket är att ladda upp själva filerna utan begränsningar för storlek eller filtyp. När den har laddats upp skapas det stängda paketet och en personlig hemsida som kan delas med alla.

Inom själva annonsen erbjuds tillgång till det stängda alfa-registret till potentiella intressenter så att de kan registrera sig, och de indikerar att det finns cirka 170 miljoner fans i BitTorrent som väntar på att få veta från artisterna, på vilka man kan lita på hur man får inblandade. med dem och uppmuntrar dem att erbjuda en gratis nedladdning med möjlighet att låsa upp exklusivt innehåll i utbyte mot ett e-postmeddelande. Detta har gjort det möjligt att samla in mer än 600 000 potentiella kunder sedan maj månad.