Bit2Me, för att omvandla bitcoins till euro och ta ut pengar från en bankomat

Bit2Me, för att omvandla bitcoins till euro och ta ut pengar från en bankomat

Vi presenteras för ett projekt som i finansieringssökningsfasen kan hjälpa mycket att öka användningen av bitcoins dagligen.

Detta är Bit2me, en applikation som vi kan använda för att få euro från bankomater efter att ha betalat med bitcoins från appen, en process som utförs ganska intuitivt:

– Vi öppnar appen på vår mobil och informerar vår telefon och antalet euro vi vill ta ut från bankomaten. – Vi gör betalningen i bitcoins i vår plånbok och informerar om vårt lösenord. – Vi får ett lösenord och nålen som kommer i sms för att ta ut pengar. kassör med Hal-Cash-alternativet.

I själva verket kan operationen också göras från webben, så att vi kan få nyckeln och stiftet för att sedan närma oss en bankomat och få de önskade pengarna.

Från det att betalningen sker i bitcoins tills nyckeln som krävs för Hal-Cash-alternativet kan det ta mellan 20 och 40 minuter, så det är viktigt att schemalägga tjänsten, eftersom ingen gillar att spendera en halvtimme på att vänta framför av en bankkassör.

För närvarande finns det redan mer än 10 000 bankomater i Spanien som låter dig få pengar med detta lösenord, och de programmerar redan öppningen i Mexiko och USA.

Den maximala gränsen i Spanien är 50 euro per dag och på provision: i applikationen visar de att det är 10% + 1,5 euro, även om det i detta forum finns flera användare som visar möjliga fel i appen som varierar provisionen beroende på på kvantiteten.