BiologyPop, videor, artiklar och appar relaterade till biologi

biologypop

Om vi ​​är intresserade av biologi eller om vi är studenter eller experter inom någon av dess filialer är BiologyPop en av de webbplatser som är värda att ha i bokmärken, inte bara för de resurser som den har till vårt förfogande utan för att hålla sig uppdaterad med alla de nyheter och nyheter relaterade till ämnet.

Vi kommer att ha två huvudsakliga sätt att söka efter innehåll på portalen: för det första att bläddra bland de sju tillgängliga kategorierna (anatomi, cellbiologi, bioteknik, genetik, ekologi, evolution och taxonomi) och för det andra att söka efter material efter typ av multimedia fil (perfekt om vi bara vill ha videor, bilder, appar etc. för ett specifikt syfte).

Pinterest-stilen på sidan väcker mycket uppmärksamhet, som många av oss gillar så mycket och hur bekväm det är när man visar olika teman, förutom att vara estetiskt vackert. I varje avsnitt hittar vi en kort beskrivning av området vi utforskar och olika avsnitt och nyheter som vi kan bokmärka, kommentera eller dela. Om vi ​​går in mer detaljerat hittar vi länkar, videor och olika material inom varje nyhet eller manual.

På sidan finns också avsnittet gemenskap där vi kommer att få tillgång till respektive community på Google+, med alla de mest relevanta nyheterna publicerade och kommenterade och kan interagera med andra Biology Pop-användare.