Bing presenterar sina sökprognoser för 2015

bing predicciones 2015

Vad Bing har skrytt mest om under det senaste året är hans förmåga att förutsäga händelser baserat särskilt på antalet förfrågningar från människor och de historiska data som hans rekord upptar: röstning, sportevenemang, verklighetsvinnare etc. Tja, att följa med sammanfattningsportal som visar de mest populära sökningarna som gjordes 2014 i din sökmotor, presenteras ett nytt utrymme med förutsägelser om sökningar för 2015.

Det stämmer, Bing sätter sig igen i rollen som spåkvinnor och presenterar oss en lista med termer som enligt hennes avancerade analytiska arbete och forskning kan ge oss något att prata om under det kommande året. Allt sammanställs på ett organiserat sätt med snabba filter för att hitta de heta ämnena efter land, efter kontinent och sex specifika teman: Design, mode, mat, teknik, helgdagar och användbara. Naturligtvis kommer det att finnas en elegant karta som följer med de tillgängliga sammanställningarna.

Ovanstående fungerar för fallet Spanien, Italien, Brasilien och andra länder där populariteten hos Microsofts sökmotor knappt växer. Från Bing Spain uppskattas till exempel att de mest populära förfrågningarna 2015 om mode kommer att göra med Harembyxor och inom digitala digitala assistenter och teknik. smart klocka Samsung och Apple kommer att regera.

Redan för Bing USA, tack vare den enorma mängden information som Bing har tillgång till från det landet, kommer förutsägelser av vinnarna av Grammy Awards, Golden Globes och amerikanska fotbollsmästerskap som flyttar miljontals människor framhävs. deras fåtöljer. Sammantaget en värdefull marknadsföringsresurs att spendera några minuter på att granska oavsett var vi befinner oss.

Länk: Bing-förutsägelser | Mer information: Bing officiella blogg