Bing brings a complete search application to iPhone including its own maps

Bing ger en komplett sökapplikation till iPhone inklusive egna kartor

Bing ger en komplett sökapplikation till iPhone inklusive egna kartor

De senaste veckorna har varit särskilt spännande när det gäller kartläggningstjänster för mobila terminaler. Och allt för att Apple har beslutat att sluta använda Google Maps-tjänster i iOS 6 med sin egen kartläggningstjänst, vars funktion och kvalitet lämnar mycket att önska, vilket besviker många användare, som nu kommer att kunna använda den nya Bing-applikationen till iPhone, vilket en bättre användarupplevelse när det gäller kartor.

Microsoft har just introducerat den nya Bing-applikationen för iPhone, som blir ett intressant alternativ inom sökningar och kartor för iPhone-terminaler. Det gör det möjligt för användare att söka efter de platser de behöver och det bästa sättet att komma åt dem, söka även med röst, med hänsyn till faktorer som trafik, trafikriktningar osv. Dessutom visar det också saker nära samma användare, t.ex. som erbjudanden, butiker, restauranger etc., och till och med låter dig se filmbetyg, deras kommentarer, trailers etc.

Det kunde inte missa sociala interaktioner, särskilt med integrationen med Facebook, liksom andra funktioner som gör applikationen ganska komplett inom sökningar, till och med tillåter användning av kamerorna i terminalerna för sökningar, kodsökning, kortigenkänning , och mycket mer.

Applikationen kan laddas ner gratis från AppStore.

Länk: Bing-app för iPhone | Går: TNW