billage, online-hanteringsverktyg för små och medelstora företag och frilansare

billage, online-hanteringsverktyg för små och medelstora företag och frilansare

Ha en verktyg för att hantera fakturor, kunder, dokument, erbjudanden och andra uppgifter från vårt företag är väsentliga, nästan lika mycket som att de finns tillgängliga på Internet för att konsulteras var som helst utan att behöva synkronisera data.

Här har vi redan pratat mycket om detta ämne, främst inom produktivitetskategorin, och idag utökar vi alternativen med www.billage.es, en webbapplikation som erbjuder olika priser för olika storlekar av kunder, inklusive ett gratis begränsat antal årliga fakturor. .

De funktioner som Billage erbjuder är tillräckliga för att hantera små och medelstora företag eller egenföretagande aktiviteter, vilket gör det möjligt att ha kontroll över fakturering, a CRM att hantera klienters, leads, leverantörers och partners profiler, a projektledare integrerad med CRM, erbjudanden och fakturering, ett verktyg för dokumenthantering med diskussionsgrupper och mallanpassning och a rapporteringsavsnitt varifrån vi kan konsultera kontrakt som slutar, data relaterade till fakturering, standard, utgifter etc.

Det är inte ett teamwork-verktyg, som Teamlab, även om det innehåller många funktioner som möjliggör samarbete mellan de ansvariga, både för dokumentredigering och allmän hantering av företagsdata, vilket är perfekt för situationer där det finns många anställda som arbetar samtidigt med samma data.