Bifrutas Experience Hunters, spela för att hitta skatter i Google Street View

Bifrutas Experience Hunters, spela för att hitta skatter i Google Street View

Vi skickas från Zoopa den här ursprungliga kampanjen som gör att vi kan hitta skatter i olika spanska städer med hjälp av Google Street View.

Är om www.cazadoresdeexperiencesbifrutas.es, en webbplats där mer än 600 upplevelser är dolda över hela Spanien. Deltagarna måste söka på Google Street View för att få priserna, allt från tekniska produkter till resor.

För att få priserna och hitta skatterna måste du lösa gåtor, mysterier och vittstester, hitta platser eller föremål som är nödvändiga för att identifiera svar på de frågor som ställs.

Det finns olika typer av tester (fighters) och nya kommer att publiceras varje vecka och förbli aktiva för alla spelare. Det finns tre typer av krigare:

– Den enkla, där vi måste leta efter det mål som är inställt och när radaren säger att du är nära, spåra området noggrant tills du hittar målet som indikerar jakt. – Med ett svar, där du måste läsa målet och leta efter ett svar på den ställda frågan, är det nödvändigt att följa de ledtrådar och indikationer som anges. – Spöket, med spontan publicering och varar bara en dag. I slutet av tiden försvinner de från kartan.

Varje utmärkelsen har poäng och ett begränsat lager och kommer att anpassas till spelaren och deras nivå. Det slutliga priset kommer att gälla de spelare som avslutar tävlingen med flest poäng, utan att för närvarande ha detaljer om dess egenskaper.

Ett originalförslag att spela medan du lär dig nedsänkt i vilken teknik som kan erbjuda oss idag.