Berättande klipp 2: en liten 8 Mpx bärbar kamera med WiFi och Bluetooth-anslutning

Berättande klipp 2: en liten 8 Mpx bärbar kamera med WiFi och Bluetooth-anslutning

Narrative – ett schweiziskt företag som grundades 2012 – har just presenterat utvecklingen av Narrative Clip. Detta är Narrative Clip 2, en bärbar kamera med vilken du kan ta bilder var 30: e sekund automatiskt och överföra dem till dina enheter utan behov av kablar.

Som i den första versionen av den här enheten, Narrative Clip 2 är utformad för att användas hela tiden på dygnet och i alla typer av kläder, varför den innehåller olika alternativ för att fästa den i olika plagg. Huvudidén med produkten är att vi har möjlighet att fånga olika stunder som från ett annat ögonblick inte kom till fotografering. För det, Klipp 2 tar hand om att ta ett foto automatiskt var 30: e sekund. Om vi ​​fokuserar på utvecklingen med avseende på den tidigare modellen, en av de viktigaste förbättringarna är inkluderingen av WiFi och Bluetooth-anslutning, eftersom det hittills var nödvändigt att ansluta enheten till en dator för att kunna göra någon form av justering eller överföra fotografierna, något som vi i den här versionen kan göra på ett mycket enklare sätt. Kvaliteten på bilderna borde inte vara ett problem, eftersom Klipp 2 har en 8 megapixelkamera. Dessutom innehåller den GPS-teknik för att hitta foton

För tillfället är datumet för denna enhets avgång okänt, liksom detaljerna om de länder där den kommer att marknadsföras. Priset på Clip 2 – att vara tillgängligt i svart, vitt och rött – förväntas vara 199 USD..

Länk: Berättande klipp 2.