BBC Music expanderar, når USA

bbc-musik

BBC Music-appen öppnade sina dörrar för nästan 3 år sedan i Storbritannien, men hittills har den bara behållit sin tjänst i det landet.

Men det förändras. BBC delar äntligen sin BBC Music-webbplats med publik i USA. Från och med idag finns olika musikrapporter tillgängliga i USA, inklusive artistuppträdanden (klipp från bland annat Ariana Grande, Jay-Z, Taylor Swift och Foo Fighters).

I över 50 år har BBC skapat banbrytande musikinnehåll. Han har varit en av de första som ställde ut några av världens största artister, inklusive Ed Sheeran och Adele, organiserade levande konserter av de mest revolutionerande och älskade artisterna under 1900- och 21-talet och satte tonen som skapare av globala musiktrender. , vilket gör varumärket BBC Music världsberömt.

Även om BBC Music-appen för närvarande inte finns på någon annan marknad är det redan i USA möjligt att se innehållet från BBC.com-webbplatsen (sponsrad av det globala lyxbilsmärket Genesis), och de planerar att lägga till mycket material från nämnda land:

(…) Mycket bra musik produceras i USA. USA just nu, och vi är glada över att kunna ansluta dessa artister till vår stora musikhungriga publik.

BBC Music ger publiken ett omfattande djupgående musikjournalistikprogram för en amerikansk publik. USA, som täckning av globala festivaler, musiknyheter och mer. Å andra sidan kommer BBC Music också att ge annonsörer möjlighet att annonsera för sitt innehåll utanför Storbritannien.

BBC Music-appen

BBC Music-appen är tillgänglig på ett mycket begränsat sätt och frågar oss vilken typ av musik och radio vi lyssnar på. Det erbjuder sedan ett mycket personligt urval av musikinnehåll från hela BBC. Applikationen lär sig vad vi gillar och hittar de bästa klippen för var och en. Deras speciellt skapade urval kommer att innehålla stunder från festivalen, intima sessioner och intervjuer, allt efter allas smak för att undvika att söka efter de klipp vi vill ha.

BBC Music-appen är också en port för att upptäcka nya teman. Vi kan använda appen för att lyssna på artister för första gången genom speciellt utvalda spellistor med våra favoritprogram, värdar och evenemang. Om vi ​​alltid letar efter något nytt kommer appen att göra jobbet för att visa spännande ögonblick från artister som vi inte har upptäckt än.

Om vi ​​har hört något på BBC Radio men inte känner till artisten eller titeln kan vi hitta det genom att berätta för BBC Music-appen när vi lyssnade. Vi kan också använda Mina spår för att lagra alla favoriter.

Och om vi bara vill lyssna på musik utan att behöva söka först, klicka på Spela mig lite musik och vår personliga BBC-musik börjar spela omedelbart.