Batteridelning, för att meddela vänner och familj vad vi har kvar av batteriet

descarga

Battery Share är en iPhone-applikation som låter dig meddela vänner och familj om laddningsnivån för mobilbatteriet så att de kan vara uppmärksamma när telefonen dör och all kommunikation går förlorad.

Det fungerar i olika scenarier, till exempel för att dela batteriets tillstånd med vänner när man reser i en grupp och till och med hålla mamman och andra familjemedlemmar underrättade om den förestående förlusten av kontakt på grund av inget annat än bärförmågan. i telefon.

Självklart är applikationens magi, som kostar 0,99 dollar, att möjliggöra avancerade och automatiska registreringar, i synnerhet meddelanden om låg batterinivå av mobiltelefonen till en person av intresse. Tidigare måste båda användarna installera applikationen för att möjliggöra datadelning, i vilket fall som helst kommer det alltid att vara möjligt att kontrollera vem som känner till posterna.

Resten har att göra med ett intuitivt gränssnitt med färgglada animerade ikoner. Kort sagt, en enkel lösning för att hantera den huvudvärk som kallas låg batterinivå, ett syndrom som finns i nästan alla mobiltelefoner utan att diskriminera på grund av deras intelligens – det vill säga både kraftfulla och diskreta team lider av det.

Mer information: Batteridelning i App Store