Bästa alternativen till AirPods för Android

Auriculares de Xiaomi

Vilka alternativ till AirPods kan vi hitta för Android-enheter? För att säga sanningen har vi redan många alternativ och med priser av alla slag på marknaden, men inte alla har en bra kvalitet, design och pris.

Förutom Energy Sistem Style 6 True Wireless White hörlurar som vi nyligen såg kan vi lyfta fram många som redan finns på Amazon. Därför har vi beslutat att göra en lista med 3 av dessa sticker ut mest (med olika färger och prisklasser).

Xiaomi Redmi AirDots, billig och hög kvalitet

Om det finns billiga hörlurar som kan konkurrera direkt med AirPods är de AirDots från det kinesiska Apple. Strukturen och andra aspekter av dessa Xiaomi-hörlurar liknar inte exakt AirPods, utan deras Kompakt design, låg vikt, fantastiskt ljud, lång batteritid och till och med din röstassistent gör det till det perfekta alternativet. för din Android.

Redmi AirDots innehåller också Bluetooth 5.0, inbyggd mikrofon och design för brusreducering, allt för 29,99 euro från Amazon.

VerveOnes ME, säger Motorola också närvarande

Som du kan se har VerveOnes ME: er en design som liknar Apples AirPods för att vara vita, och detta utan att lämna bakom att de är mycket billigare. Det andra alternativet i listan Det har möjlighet att spela musik i upp till 8 timmar, de är motståndskraftiga mot vatten och svett, det har en mikrofon integrerad för samtal och är kompatibel med Siri och Google Now.

Det spelar ingen roll om du ska träna, simma, sova, jobba eller bara ta emot ett samtal, för med dessa enheter kan du göra det säkert. Priset för dessa hörlurar är 54,95 euro på Amazon.

Sony WF-1000X

Sony WF-1000X är vår sista rekommendation i inlägget, men det betyder inte att den är av lägre kvalitet än de tidigare. För en summa på 153,99 euro kan du ta hem några hörlurar som har brusreducerande teknik, vilket får din musik att låta framför allt buller utanför.

Dessutom bör det noteras att de är extremt små, deras vikt är bara 7 gram och enligt Sony, du kan njuta av nio timmar musik kontinuerligt utan problem. Lyckligtvis lämnar dess design i svart (det finns till och med enheter i beige) tanken på att betala drygt 150 euro lite efter, även om det måste komma ihåg att den bär Sony-tätningen.