Best of me, online tool to highlight our achievements and personal capabilities

Bäst av mig, onlineverktyg för att lyfta fram våra prestationer och personliga förmågor

Bäst av mig, onlineverktyg för att lyfta fram våra prestationer och personliga förmågor

Det bästa av mig är ett onlineverktyg presenterat av M Luisa Rosell som syftar till att hjälpa användaren att granska sitt förflutna för att använda färdigheter, prestationer och självkännedom som vapen för att ge sitt bästa i nuet och i framtiden.

Portalen är inte begränsad till att ge råd från tredje part så att användaren tar emot och tillämpar sig själv: i det här fallet är det användaren själv som genomgår terapi genom sina egna erfarenheter, lagrar data i form av en biografi för att lyfta fram de prestationer som du har uppnått och som du tycker är värt att understryka eller också lagra all den information som du tycker kan vara viktig för att uppnå framtida prestationer, eftersom webbplatsen är indelad i tre grundläggande avsnitt: förflutna, nutid och framtid. I varje avsnitt försöker vi samla viktiga händelser som hjälper oss att bli mer positiva och växa personligen eller professionellt, och några tips ingår som nycklar för att möta krisen eller personliga problem.

Allt vi publicerar i The Best of M registreras under sekretessgarantier och vårt lösenord krypteras vid tidpunkten för registreringen. Fernando Snchez, ansvarig för projektet, säger att I ett ögonblick av stor osäkerhet som den vi lever i är det dubbelt så viktigt att vara bra med dig själv. Om utsidan vacklar är det viktigt att vi är solida. Om du vågar prova Det bästa av mig För att se om det kan påverka dig behöver du bara registrera dig på webbplatsen.

Länk: Det bästa av mig