BaseKit uppdaterar sin webbredigerare och lanserar 200 nya mallar optimerade för mobil och surfplatta

BaseKit uppdaterar sin webbredigerare och lanserar 200 nya mallar optimerade för mobil och surfplatta

BaseKit, en webbredaktör för små och medelstora företag och proffs, presenterar idag ett komplett paket med uppdateringar för sin programvara som gör det möjligt för små företagare att skapa webbplatser på ett enklare sätt och med största professionalism.

Bland de viktigaste innovationerna tillkännager BaseKit 200 nya mallar som har designats av proffs, så att du kan bygga mycket attraktiva webbplatser och optimerade för visning på mobila enheter och surfplattor. Och enligt en nyligen genomförd studie av Google surfar 33% av spanjorerna på Internet via mobiltelefoner, med Spanien som det tredje landet i Europa med den högsta volymen av inköp via dessa typer av enheter (20%), något bakom Storbritannien (28%) och Italien (23%),

Enligt en annan studie från BaseKit förlorar dessutom små och medelstora företag potentiella kunder och intäkter på grund av att de har webbplatser som inte är optimerade för mobiltelefoner och surfplattor. Därför är de nya mallarna förintegrerade med onlinebetalningssystem som PayPal eller Google Checkout e-handel samt med sociala nätverk. På detta sätt garanteras det att alla webbplatser som skapats med Basekit är kompatibla med traditionella mobiltelefoner och datorer och har möjlighet att inkludera de funktioner som krävs för att utföra online-handel.

Bortsett från dessa nya mallar och funktioner har BaseKit förbättrat SEO-hanteringen och användbarheten för sina tjänster, vilket gör dem mer intuitiva för småföretag att fortsätta göra språnget online även utan tekniska eller programmeringsfärdigheter, och har införlivat nya widgets.